Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Kasım 2016

Sancaktepeli AK Kadınlar, 15 Temmuz’u unutmadı, unutturmadı

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, ‘Millet ve devlet kenetlenmesinin kendini bir kez daha gösterdiği ’15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız’ diyerek bir sergi ve anı defteri stanttı açtı. Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katılarak destek verdi. 

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için Samandıra Meydanı’na sergi ve stant açtı. 15 Temmuz Darbe girişiminin gecesi ve sonrası ile ilgili fotoğraflardan oluşan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sancaktepliler, stantta koyulan anı defterine 15 Temmuz’la ilgili düşüncelerini kaleme aldılar. AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın öncülüğünde gerçekleşen programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Cankatar ve Sancaktepeliler katıldı.

Bu anlamlı ve önemli etkinlikle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesinin kendini bir kez daha gösterdiği ’15 Temmuz’u unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı’ göstermek için Samandıra Meydanı’nda Sancaktepeli vatandaşlarımızla buluştuk. 15 Temmuz’la ilgili duyguların yazıldığı anı defterine çok yoğun ilgi oldu. İnsanlarımız o günkü duygularını kaleme aldılar. Bu programımızı katılımlarıyla onurlandıran başta belediye başkanımız Sayın İsmail Erdem olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

selyus