Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Mart 2024

Sancaktepeliler Aydos Millet Bahçesi’ne kavuşuyor

Sosyal Donatıları ile ilçede yaşayan her kesimden insanın vaktini geçireceği 7’den 70’e tüm vatandaşlara adeta nefes olacak, doğal güzelliği ile ilçenin çehresini değiştirerek adeta yeşil koridor olacak olan Aydos Millet Ormanı 17 Mart Pazar Günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un katılımıyla hizmete açılacak.

2400m2 Çevre dostu alanı,koşu parkuru, bisiklet yolu, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve bir çok etkinlik alanı bulunan Sancaktepe Aydos Millet Bahçesi’nde, birçok değişik tür ve cinste ağacın yanında yürüyüş alanları, koşu parkuru, gölet yer alıyor.

İstanbul’un en büyük İftar Sofrası Aydos Millet Bahçesi’nde kurulacak.

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde ve Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un da katılımıyla gerçekleşecek olan açılış programının ardından İstanbul’un en büyük iftar sofrasının kurulacağı alanda bir çok eğlenceli aktivitenin yanı sıra Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir çok etkinlik düzenlenecek.

Sadece Sancaktepeli vatandaşların değil tüm İstanbul halkının ortak buluşma noktası ve adeta ilçenin “yeşil koridoru” olma görevini üstlenecek olan Aydos Millet Bahçesi, 17 Mart Pazar günü saat 15.00’de gerçekleşecek.

İlginizi çekebilir

AK Parti MYK belli oldu

AK Parti MYK belli oldu

selyus