Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2015

Selim Temurci A Takımını belirledi

8 Şubat Pazar günü kongrede il başkanı olarak seçilen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 12 Şubat Perşembe günü icra kurulunu belirledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, icra kurulunu belirledi. Aralarında deneyimli isimlerin yanı sıra, gençleri de yürütmeye alan Başkan Temurci, kongrede yaptığı konuşmada ilk “İlk hedefimiz önümüzdeki seçimler” demişti. Başkan Temurci, kurduğu bu güçlü kadroyla çalışmalarını bir yanıyla da başlatmış oldu. İstanbul’un ufku geniş, matematik düşünebilen deneyimli başkanı Dr. Selim Temurci’nin kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Ali Rıza Yapar (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı) Celal Erdoğan Yapar (Teşkilat Başkanı) Av. Yusuf Ulutaş Yapar (Seçim İşleri Başkanı) Ömer Faruk Besli Yapar (Tanıtım Medya Başkanı) Fatih Tuna (Dış İlişkiler Başkanı) Habibe Çiftcioğlu Başer Yapar (Sosyal İşler Başkanı) Ahmet Cin (Yerel Yönetimler Başkanı) Şevki Şar (Ekonomi İşleri Başkanı) Muharrem Ödemiş (Halkla İlişkiler Başkanı) Cihan Öztunç (Mali ve İdari İşler Başkanı) M. Abdulhalim Aksu (Ar-Ge Başkanı) Özlem Öztekin Vural (Sekreterya Birim Başkanı) Özlem Zengin (Kadın Kolları Başkanı) Giyaseddin Gergin (Gençlik Kolları Başkanı) 

İl Yürütme Kurulu Üyelerinin belirlenmesiyle ilgili olarak açıklama yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci şöyle dedi: “Hep birlikte AK Parti bayrağını İstanbul’da daha güçlü bir şekilde dalgalandıracağımız bir ekip oluşturduk. Bu ekibimiz ve yönetimimizle birlikte ilk hedefimiz 7 Haziran 2015’de AK Partimizi İstanbul’umuzda daha güçlü kılmak olacaktır. Belirlenen İl Yürütme Kurulu Üyelerimizin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor, İstanbul’umuz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” 

Etiketler:
selyus