Serkan Bayram, “Asıl mağdur Binali Yıldırım’dır“
AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Seçimlerinin Yenilenmesi kararına ilişkin vermiş olduğu Grup Önerisi üzerinde, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, partisi adına söz alarak bir konuşma yaptı.
Milletvekili Bayram konuşmasında: “Mağdurum edebiyatı yapmaya kimsenin hakkı yok. Asıl mağdur Binali Yıldırım’dır. Bizler seçim itirazımızda sayımlar yapılırken geçersiz oylar ve daha sonra da bütün oylar sayılsın derken, saydırmayanlar Binali beyi mağdur etmiştir. Tüm ilçelerinin tamamında dayım olsaydı bugün Binali bey belediye başkanı idi” dedi.
Benzer Videolar
-
AK Parti Sancaktepe’den sahada güçlü teşkilat mesajı
-
Ömer Çelik, “Özgür Özel’in “siyaset adabı”yla çok ciddi sorunları var”
-
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları “Diplomasi Atölyesi”ni hayata geçirdi
-
İl Başkanı Abdullah Özdemir Ataşehir’de
-
İBB Meclisi’nde dengeler değişiyor: AK Parti çoğunluğu ele geçiriyor
-
Bahçelievler’de, 3 CHP’li meclis üyesi AK Parti’ye geçti
-
TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Adidas reklamına tepki: “Bu büyük utanç insanlık için uluslararası alanda hepimiz için yeter de artar”
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir: “Şimdi Üsküdar’da hizmet zamanı”
-
Üsküdar Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
AK Parti’den Üsküdar Belediyesi’ne “hizmetsizlik” protestosu
-
İçişleri Bakan Çiftçi: “Toplumunu afetlere hazırlayan bir Türkiye için çalışıyoruz”
-
Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçimi ertelendi


