Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Temmuz 2016

Serkan Bayram’dan tarihi açıklama

Fetullah Terör Örgütü’nün askerlerinin darbe girişiminin olduğu andan itibaren sokaklarda hakla birlikte olan Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, altı kalın puntolarla çizilecek tarihi bir açıklama yaparak şunları ifade etti: “Darbelerin Ezanları ve Milleti susturduğu günlerden; Ezanların ve Milletin darbecileri durdurduğu günlere geldik. Bizi Ezansız, Bayraksız ve Vatansız Bırakma ALLAHIM.”

Fetullah Terör Örgütü’nün askerlerinin darbe girişimin ilk dakikalarından itibaren Erzincan’da vatandaşlarla birlikte sokaklar ezanına, bayrağına ve ülkesine sahip çıkan AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, eski Türkiye’nin geride kaldığını ve Kutlu Dava’nın Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ öncülüğünde dünyanın en büyük devletine doğru yürüdüklerini ifade etti.  

BAYRAM, “GÜN DEMOKRASİYE, MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

FETÖ askerlerinin bu inanmış yüreği iman dolu halkın karşısında durma şansının olmadığını darbe girişiminin ilk anlarından itibaren dile getirdiklerini belirten AK Parti Milletvekili Av. Serkan Bayram, Bu Fetullah Terör Örgütü bu defa da aynı cevabı almışlardır. Gün demokrasiye, milli iradeye sahip çıkma günüdür. Biz dün olduğu gibi bugünde Kutlu Davamızın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.” dedi.

MİLLETVEKİLİ BAYRAM’DAN TARİHİ AÇIKLAMA

Milletvekili Bayram, altı kalın puntolarla çizilecek tarihi bir açıklama yaparak şunları ifade etti: “Darbelerin Ezanları ve Milleti susturduğu günlerden; Ezanların ve Milletin darbecileri durdurduğu günlere geldik. Bizi Ezansız, Bayraksız ve Vatansız Bırakma ALLAHIM.” 

selyus