Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ağustos 2016

Serkan Bayram sözünün eri

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, il merkeze bağla 26 mahalle muhtarlarına söz verdiği dizüstü bilgisayarı teslim ederek siyasi arenada güzel bir örnek duruş sergileyerek sözünün eri olduğunu gösterdi. 

Erzincan’ın bir evladı olarak memleketinin soranlarıyla dertlenen AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, geçmişte ihmal edilen sorunların da çözülmesi için var gücüyle uğraş veriyor.  Erzincan’ın layik olduğu yerlerde olması için mega projeleri de Ankara’ya taşıyan ve göreve geldiği günden bu yana memleketine önemli katkıları bulunan Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, “Benim gibi Erzincanlı olan sayın Başbakanımızla koordineli bir şekilde görevde bulunduğum sürenin son gününe kadar sevdalı olduğum memleketime hizmet edeceğim” dedi.

 

AK Parti Milletvekili Av. Serkan Bayram, Erzincan merkezde görev yapan 26 mahalle muhtarına vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmetin verilmesi için daha önce verdiği sözü tutarak dizüstü bilgisayarları törenle teslim edildi.

Hafta sonları Ankara’dan Erzincan’a geldiğinde sürekli esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Milletvekili Av. Serkan Bayram, bu bağlamda daha önce ziyaret ettiği ve bu ziyaret sırasında muhtarların hizmetlerin hızlanması ve vatandaşların işlerinin kolaylaşması yönünde eksiği olarak gördüğü bilgisayar tedarik etme sözünü yerine getirdi.

Milletvekili Bayram yaptığı açıklamada “Erzincan merkez mahalle muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya gelerek mahalle muhtarlarımıza sözümüz olan dizüstü bilgisayarları teslim ettik. Artık mahalle sakinlerimiz hizmetin en hızlısına ulaşacak.” diye konuştu.

 

 

selyus