Serkan Bayram, “Takke düştü, kel göründü”?
AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, PKK çaputuna sarılı Dicle Deli’nin cenazesine katıldığı için sosyal medyadan eleştirdiği için hakkında dava açan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu yerden yere vurdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yaptığı basın açıklamasında CHP’nin proje adayına yüklenen Milletvekili Bayram, “Herkesi kucaklıyorum, benim dilim barış dili diyerek herkese mavi boncuk dağıtırken, sadece benimle değil yüzlerce vatandaşımızla şimdiden davalık olmuştu” dedi.
Benzer Videolar
-
AK Parti’li Birnur Yağız, sosyal medya paylaşımı ile yeniden gündeme oturdu
-
Burak Çifci, “Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi ve devletimizi daim eylesin”
-
Serkan Bahadır: “15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun”
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir: “Ordumuz içerisindeki hain FETÖ unsurlarını arındıktan sonra terörle mücadeleyi çok kısa sürede bitirdik”
-
Abdullah Özdemir: “15 Temmuz, liderine inanan milletin büyük zaferidir”
-
Özlem Vural Gürzel, “Abdullah Özdemir ile Özgür Çelik arasında fersah fersah fark var!
-
Abdullah Özdemir, beş ilçede teşkilat mensupları ve aileleriyle buluştu
-
AK Parti Sancaktepe pikniğine teşkilatlardan yoğun katılım
-
15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyen CHP’li meclis üyelerine şehitleri ailelerinden sert tepki
-
Yeniden Refah Partisi’nde ‘ahlak ve maneviyat’ gerekçesiyle toplu istifa
-
İl Başkanı Abdullah Özdemir: “İnşallah 2029’da İstanbul’u gençler alacak”
-
Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, “Beykoz’da hizmete kilit vurmak isteyenlere geçit yok”


