Şeyda Taluk’tan AK Parti’nin yaşlı seçmenine ahlaksızca hakaret!

Dünyayı kırıp geçiren korona virüs salgını ile en ileri düzeyde mücadele ederek örnek bir çalışma yürüten Türkiye’de, Halk TV yeni bir rezalete imza attı. CHP’nin kalemşoru kanalda programa katılan Şeyda Taluk ‘korona virüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti’nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen’ sözleriyle insanlık ayıbına imza attı.

CHP yandaşı halk TV’de skandal sözler. Türkiye’nin korona virüse karşı kenetlemesi gereken bu günlerde Halk Tv bir televizyonculuk rezaletine imza attı. Halk TV’de televizyon programına katılan Şeyda Taluk ‘Corona virüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti’nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen’ sözleriyle büyük tepki aldı.

Halk TV’de yeni bir skandal daha yaşandı. 20 Mart’ta yayınlanan ve Ayşenur Arslan’ın moderatörlüğündeki Medya Mahallesi isimli programa Faruk Bildirici ve Şeyda Taluk konuk oldu.

ŞEYDA TALUK NE DEDİ?

Konuklardan Şeyda Taluk koronavirüs hakkında yaptığı konuşması sırasında ‘korona virüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti’nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen’ sözleriyle rezalete imza attı.

Yaşanan olan sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken, kullanıcılar Şeyda Taluk’a tepki gösterdi. Sabah gazetesi

selyus