Şeyma Döğücü’den hüzünlü ayrılış

Şeyma Döğücü’den hüzünlü ayrılış

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Başkanlığında asil ve yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile son kez bir araya geldi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Aralık 2018 tarihinde Sancaktepe Belediye Başkan Adayı açıklanmasının ardından ilçe teşkilatının çalışmalarına yoğunlaşmak zorunda kalan Başkan Döğücü, İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini noktaladı.

Görevde kaldığı süre zarfında ekibiyle uyum içinde önemli çalışmalara imza atan Döğücü, yol arkdaşalarıyla vedalaşırken duygu dolu anlar yaşandı…

2002 öncesi çok zorlu süreçlerden bugünlere gelen, AK Parti iktidarlarının kadına verdiği önemin ve kazanımların değerini de iyi bilen Başkan Döğücü, Sancaktepe’de gecesini gündüzüne katarak sahada çalışıyor.

“VEDA ETMİYORUM ÇÜNKÜ DAHA YENİ BAŞLIYORUZ”

“Göreve geldiğim gün dün gibi…” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Kapısından içeri adım attığımda kendimi evimde gibi hissettiğim İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi noktalıyorum. Hüzünlü olsam da heyecanım ilk günkü gibi. Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyor, hepsinden dua bekliyorum. Veda etmiyorum çünkü daha yeni başlıyoruz” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz İstanbul’un başarılı siyaset kadını Av. Şeyma Döğücü’ye Sancaktepe Belediye Başkan Adaylığında başarılar dileriz.

selyus