Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2019

Şeyma Döğücü’den seçim açıklaması

31 Mart Yerel Seçimleri’de başarılı bir sonuç elde ederek Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Av. Şeyma Döğücü, bir mesaj yayınlayarak, kendisine güvenen ve yanında olan herkese teşekkür etti. 

Sancaktepe İlçesi’nden AK Belediyecilik bir dönem daha devam edecek. Resmi olmayan rakamlara göre AK Parti Sancaktepe Belediye Başkanı adayı Av. Şeyma Döğücü, rakibine 3 puan fark atarak AK Parti’nin İstanbul’daki ilk kadın belediye başkanı oldu.

Çiçeği burnunda Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, seçim sonuçlarından elde ettiği başarının ardından bir açıklama yaptı. Konuşmalarının satır arlarında altı çizilecek mesajlar veren Döğücü, “Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak” dedi.

Seçim mesajı yayınlayan Şeyma Döğücü, Kıymetli Sancaktepeli hemşerilerim;

Kampanyamızın başladığı günden bugüne ilçemizin tüm mahallelerinde siz kıymetli hemşerilerimizle bir araya geldik. Sizleri dinledik, dertleştik;  gönlümüzden geçenleri samimiyetle paylaştık. Bir hayalım var: “Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak” dedim. Benim hayalim hepimiz hayalı oldu. Sayın cumhurbaşkanımız tarafından Sancaktepe Belediye Başkan adayı gösterildiğim günden bugüne kadar hem sosyal hem de sahada yanımda oldunuz. Gece gündüz demeden destek verdiniz. Geleceğimiz için, evlatlarımız için ellerimizi taşına altına birlikte koyduk. Yaptığımız ev ziyaretlerinde sadece eviniz değil, gönüllerinizi de açtınız. Büyük bir aile olduk. Sizlerden aldığım güçten daha emin adımlarla yürüdüm.

Özellikle sizlere hizmet etme yolunda şahsımı Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösteren ve ilk günden beri aynı davaya hizmet ettiğim için onur duyduğum Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saygılarımı arz ediyorum. Dualarını, desteğini hep hissettiğim siz değerli Sancaktepeli hemşerilerime, kampanya süreci boyunca durmaksızın çalışan ekip arkadaşlarıma, varlıklarında güç aldığım çocuklarıma ve eşime tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Bir hayalimiz var: Sancaktepe İstanbul’un kalbi olacak” dedi.

selyus