Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Şubat 2024

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Üsküdar Caddesi esnafını ziyaret etti

Üsküdar Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Ocaklı, “Yeni dönemde ilçemizin ekonomisine ve esnaflarımıza katkı sağlayacak pek çok önemli çalışmayı sizlerin destekleriyle hayata geçireceğiz. Bizleri ekmek teknelerinde misafir eden tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum.”


Şile’de vatandaşlarla çeşitli mecralarda sık sık bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Şile Belediye Başkan Adayı ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Üsküdar Caddesi esnafına ziyarette bulunarak hayırlı işler diledi.
“BİZLERİ MİSAFİR EDEN TÜM ESNAF KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Üsküdar Caddesi esnaf ziyaretinde, Şile Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aktarıp, kendisine yöneltilen talep ve önerileri dinleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “İlçemizin gözbebeği, yaz aylarının en hareketli noktalarından biri olan Üsküdar Caddesi üzerindeki esnaflarımızla selamlaşıp hoş sohbet ettik. Yeni dönemde ilçemizin ekonomisine ve esnaflarımıza katkı sağlayacak pek çok önemli çalışmayı sizlerin destekleriyle hayata geçireceğiz. Bizleri ekmek teknelerinde misafir eden tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.


“YENİ PROJELERİMİZLE ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Üsküdar Caddesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde cadde esnafıyla yeni dönemde planlanan çalışmalara yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Hayata geçirilecek projelerin ilçe ekonomisine ve esnaflara da destek sağlayacağı vurgusu yapıldı.

selyus