Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Temmuz 2018

Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, hız kesmeden hala sahada

AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı’yı Şile’de tam gün yakından takip ettik. Çok yoğun bir tempoda programdan programa koşan Başkan Ocaklı’nın Şile merkez ile köylerinde çok sevildiğini ve tanınma oranının neredeyse yüzde 90’lara vardığını gördük.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak uzun zamandır gündemimizde olan Şile’ye giderek ilçede yoğun bir şekilde çalışma yapan AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı’yı yakından takip etme olanağımız oldu.

Yoğun tempolu seçimlerin ardından dinlenmesi gerekmesine rağmen hala aynı hızla çalışmalarını yürüten Başkan Ocaklı’nın bu ‘Dava Aşkı’na, AK Parti Kadıköy önceki dönem İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ile birlikte şahitlik ettik.

İlçe Başkanı Ocaklı, programına ilçe teşkilâtında misafirleriyle görüşmeler gerçekleştirerek başladı.

Daha sonra gerçekleştirdiği bir ziyaretin ardından Şile’de tanınmış aile olan Korucuköy Mahallesi sakinlerinden otobüsçü Abdullah Kalender’in annesi Ayşe Kalender’in cenazesine katılarak merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Programlarına tempoyu düşürmeden devam eden Başkan Ocaklı, Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Tonbul ve Muhtarlarla birlikte Şile Yol Bakım Müdürü Saim Demirci’yi ziyaret ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Ocaklı, Alacalı Mahallesi Cami yararına düzenlenen kermese katılarak maddi manevi desteklerini yerine getirdi.

İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, önümüzdeki Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yapılacak olan Miting için İlçe Yönetim Kurulu organizasyon komisyonuyla toplantı gerçekleştirdi. Ocaklı, 15 Temmuz Pazar günü Şile İlçe teşkilatı her zamanki gibi yoğun bir katılımla organize bir şekilde miting alanında yerini alacağını ifade etti.

İlçe Başkanı Ocaklı’nın ilçede gerçekleşen toplantının ardından Şile’nin köylerinde gecenin geç saatine kadar programlarına devam etti.

“Seçimler biteli 3 hafta oldu, mola vermeden sahadasınız, bu yoğun tempoya nasıl dayanıyorsunuz” diye sorduğumuz AK Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, “Aşk, dava aşkı” diyerek duygusal ve alkışlanacak bir cevap verdi.

selyus