Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mayıs 2023

Sinan Oğan, “Erdoğan” dedi

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5,2 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci tur seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde destekleyecekleri adaya ilişkin beklenen açıklamayı yaptı.

İKİNCİ TUR KRİTİK BİR ÖNEME SAHİP

28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turu kritik öneme sahiptir. İkinci turda seçimde nasıl bir tutum alınması noktasında tabanımız, ATA ittifakı bileşenleri ile müzakereler yaptık. İkinci tur seçimlerinde aday olarak katılacak Cumhur İttifakı adayı Sayın Erdoğan, ve Millet İttifakının adayı Kılıçdaroğlu ile görüştük. Tekrar konuyu ATA İttifakı bileşenleri ile müzakere ettik. Burada altını öncelikle çizmek istiyorum ki herhangi bir pazarlık belirtmeksizin ilkelerimiz savunduğumuz değerleri ifade ettik.

“ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİZ”

Bu müzakere ve istişareler, tabandan gelen mesajlar neticesinde ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bu kararı alırken her türlü istişareyi yaptığımız için bu yönde karar aldığımızın bilinmesinde fayda vardır. Hiçbir kişisel beklenti içerisinde olmadan aldığımız kararın yüce Türk milletine hayırlı olmasını diliyor, sevgili vatandaşlarımı saygı ile selamlıyorum. Kaynak: Milliyet

selyus