Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Eylül 2016

Soytarı Emin Çölaşan, Abdülhamid’e hem hakaret etti hem de iftira attı

İsrail’in borazanlığını yapan basın camiasının soytarısı Emin Çölaşan Osmanlı Padişahımız Sultan Abdülhamid’e küstahça hakaretler yağdırıyor ve iftiralar atıyor.

İsrail’in gazetesi sözcü’de köşe yazarlığı yapan basın camiasının soytarısı Emin Çölaşan, Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid’e hem hakaretler yağdırıyor hem de iftiralar atıyor. Köşesinden Osmanlı Padişahına ağır hakaretler ve iftiralarda bulunan bu köşe yazarı Emin Çölaşan’ı İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İçişleri Bakanlığı’na şikâyet ediyoruz. Osmanlı Padişahımızın onuru ve haysiyeti için adalet merciinin derhal işlemesi en büyük temennimiz ve ricamızdır.  

33 yıl boyunca vatanı için büyük sıkıntılar çekerek görev yapan Padişahımıza bu soytarının hakaret etme hakkı yoktur. İftira etme hakkı ise hiç yoktur, Hükümetimizi ve ilgili yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Bu ne küstahlık ve bu ne saygısızlık! Bu şahsiyetsizlik Çölaşan, “Osmanlı’nın 34. Padişahı Sultan 2. Abdülhamid ‘Korkak, vesveseli bir adamdı.” diyebilecek kadar saygısızlaşabiliyor.

SOYTARI ÇÖLAŞAN’IN HAKARET VE İFTİRALARI

Basın camiasının soytarısı Emin Çölaşan, “Abdülhamit’e ‘33 yıl süren padişahlığında ülkeyi jurnallerle, muhbirlerin getirdiği yalan yanlış ihbarlarla yönetti ve korkunç bir baskı rejimi kurmuştu.” diye iftira atmaya da utanmıyor.

GATA’nın ismi Sultan 2. Abdülhamid Hastanesi verilmesini de içine sindiremeyen isyan eden bu soytarı Çolaşan, “Memlekette başka adam kalmamış olsa gerek ki anma törenleri, isim vermeler hep bu korkak, vesveseli adamın çevresinde döndürülüyor.”

İftiralarına ve hakaretlerine devam eden soytarı Emin Çölaşan, “Vatana millete 33 yıl boyunca kan kusturan, yurtsever insanları baskı ve zulümle ezen, ülkeyi tek adam yöntemi ve sayısı binleri bulan hafiyelerin verdiği jurnallerle yöneten bu adam tahta çıkışının hemen ardından Meclis’i kapatıp sarayına çekildi.”

Ahlaksız gazeteci Çölaşan, “Abdülhamid bu karambolde kısa bir at pazarlığı yapıp Kıbrıs’ı İngiltere’ye satmayı da başardı! Yapılan anlaşma ile Kıbrıs’ı güya İngiltere’ye geçici bir süre için “Kiralamıştı (!)” diye iftira atmaya devam ediyor. 

Bu ülkenin yüz karası gazeteci bozuntusu Çölaşan, “Bir başka onursuzluğunu anlatayım. Adına Abdülhamit denilen bu adam, bugünkü iktidarın sevgilisi, vazgeçilmezi!.. Onlar için varsa Abdülhamit, yoksa Abdülhamid!”

İŞTE SOYTARI ÇÖLAŞAN’IN HAKARET DOLU KÖŞE YAZISI

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/emin-colasan/bir-zavalli-adam-abdulhamit-1400188/

selyus