İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ve Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Burada konuşan Bakan Soylu, “Kılıçdaroğlu hazırlanıyor biliyorsunuz adaylığa. Hiç merak etmeyin kim olursa olsun. Kimi aday yaparlarsa yapsınlar, büyükelçileri de yanlarına diksinler, o sevdikleri ülkelerin bayraklarını da yanlarına diksinler, 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcudur”
Kurban Bayramı’nın 2. gününde Gaziosmanpaşa’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ve Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Soylu, Esenyurt’ta yaşanan sel felaketinde maddi zarar gören ev ve iş yerlerine ön ödeme yapılacağını belirterek, “Sel olacak mı diye arkadaşlarla tetik halindeydik. Sabah erken vakitte AFAD Başkanımız ‘Esenyurt’a geçiyorum’ dedi. O geçerken ben de oraya doğru yola çıktım. Burada arkadaşlarımızla değerlendirme yaptık, vatandaşımızı ziyaret ettik. Her ne kadar Kılıçdaroğlu, bakanların bu işlerde ne işi var diyorsa da zor zamanında vatandaşımızın yanında olduk. Orada onlarla zor günlerinde onlara destek olmayı kendimize bir görev edindik. Hemen hangi evleri su basmışsa onların maddi zararlarının telafisi konuşuldu. İş yerlerinin zararlarının telafisi konuşuldu. Evlere 5 bin, iş yerlerine 10 bin lira ödemelerini yapalım dedik. Her şey maddi destek değil ama o gün onların yanında olmak, onlarla beraber olmak işin esası” diye konuştu.
“2023’TE ONLARI SANDIĞA GÖMMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”
“2023 seçimlerinde CHP’yi sandığa gömmek boynumuzun borcudur” diyen Bakan Soylu, “Biz dünyanın efendisiyiz diyenlere karşı biz ‘Allah’ın önünde secde ederiz’ diyen bir anlayışı ortaya koyan siyasi davanın anlayışıyız. 2023 seçimlerinde çok çalışacağız. Onun için CHP’yi öyle bir yeneceksiniz ki o 6’lı masa mıdır nedir, Kılıçdaroğlu hazırlanıyor biliyorsunuz adaylığa. Hiç merak etmeyin kim olursa olsun. Kimi aday yaparlarsa yapsınlar, büyükelçileri de yanlarına diksinler, o sevdikleri ülkelerin bayraklarını da yanlarına diksinler, 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.
Süleyman Soylu, “2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcudur”
Benzer Haberler
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
Terörsüz Türkiye sürecinde hangi aşamadayız? Ömer Çelik’ten açıklama
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni Türkiye’yi herkes kabullenecek”
-
Başkan Özdemir, “İstanbul’un sahipsiz olmadığını İstanbullulara hizmet ederek göstermeye devam edeceğiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
MGK Bildirisi: “Türkiye, Gazze’de istikrarın teminatı olacak mekanizmalarda sorumluluk üstlenmeye hazır”
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Taviz ve pazarlık söz konusu değildir”
-
AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti
-
AK Parti Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik: “81 Hayal Bir Türkiye”
-
“350 bin” sosyal medyada gündem oldu
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan evlenecek çiftlere müjde
-
Saliha Demirer: “Çocuklarımızı tehdit eden riskler artık yalnızca savaş meydanlarıyla sınırlı değildir”


