Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Şubat 2021

Talha Tayfur, AK Parti Tuzla’nın yeni ilçe başkanı seçildi

AK Parti Tuzla 7. Olağan İlçe Kongresi, 1 Şubat Pazartesi günü Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Avukat Talha Tayfur’un aday gösterildiği kongreye Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, milletvekilleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve delegeler katıldı.

“BİRAZ DERİN BİR NEFES ALDIĞI UZUN SOLUKLU BİR MARATONDUR SİYASET”

Kongrede bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Teşkilatlar olmadan siyasi parti olmaz. Teşkilatlarla var olunur ve teşkilatçılarla birlikte olunur. Kongrelerde teşkilatçıların seçildiği, teşkilatların görev aldığı, yeniden kan ve yeniden can aldığı, biraz derin bir nefes aldığı uzun soluklu bir maratondur siyaset. Ama kongreler her zaman teşkilatın çimentosudur. Geleceğe dair adım atma, bayrak yarışında bayrağı devretmek ama geleceğe birlikte koşma zamanıdır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu. Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı’nı belirlemek için seçime gidildi.

Yapılan seçimde delegelerin oylarının tamamını alan Av. Talha Tayfur, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı olarak seçildi.

“İNŞALLAH HEDEFLERİMİZİ DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Talha Tayfur, “Tuzla teşkilatları olarak bizler, 2002’den bu yana girdiğimiz bütün seçimleri Allah’ın izniyle fethettik. Sandık yönetiminden mahalle yönetimine, ilçe yönetiminden il yönetimine ve genel merkeze kadar herkes elini taşın altına koydu ve bugünlere geldik Allah’ın izniyle. İnşallah bundan sonrada daha iyilerini yapacağız. Önceki başkanımızın yaptıklarının üzerine daha da koyarak hedeflerimizi yukarılara taşıyacağız” dedi.

İLÇE BAŞKANI TALHA TAYFUR’UN YÖNETİM LİSTESİ VE İL DELEGELERİ

selyus