Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 3 Aralık 2021

Tanju Özcan’ın kafasına taş mı düştü?

Tanju Özcan, “Cumhurbaşkanımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Faizleri sıfıra çeksin, bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğuna inanıyorum. Her sabah evden çıkarken sayın Erdoğan’a dua ediyorum”

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz politikasına destek vererek herkesi şaşırttı.

Kendi partisinin hoşuna gitmeyecek açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, ‘CHP’den ihraç edileceğini öğrendi de AK Parti’ye geçmek için mi bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi çıkışına destek veriyor?’ sorusunu akıllara getiriyor!

 

Başkan Özcan, şu açıklamalarda bulundu: “Ben bu faiz konusunda sayın cumhurbaşkanımızın yanındayım. Nas’a sormaya gerek yok Bakara Süresi’nin 275. Ayetinde Allah’ü Teala öyle açık söylüyor ki, faizciler asla Cehennemden çıkamayacak. O Merkez Bankası Başkanı faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden, dolar yükselirse yükselsin. Milli Kurtuluş Savaşı konusunda ben sayın cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ben faizin derdindeyim. Dolar isterse 100 liraya çıksın. Bizim Parti Sözcüsü’ne de kızıyorum. Sayın Öztrak, ‘Faizin düşmesi yanlış’ diyor. Nesi yanlış Sayın Öztrak?

Bırakın adam düşürsün faizleri.. Tayyip beye sonuna kadar destek veriyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Faizleri sıfıra çeksin, bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğuna inanıyorum. Her sabah evden çıkarken sayın Erdoğan’a dua ediyorum” dedi.

selyus