Tarih yazan Kartallı AK Kadınlar salonlara sığmadı

“Nerede hareket, orada AK Parti, bunu kapıdan girince görüyorsunuz diyen Milletvekili Satır, Buralarda olmanın ve bu koltuklarda oturmanın bir nasip işi olduğunu düşünüyorum. Allah ‘a şükürler olsun, Türkiye’nin geleceğine damgasını vuran bir hareketin nüvesi olduk” diyerek Kadın Kolları Başkanı Öğüt ve ekibini bu başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik etti.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları, ‘Tarih yazan AK kadınlar’ temalı bir program düzenledi.  Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek’in ev sahipliğinde yoğun katılımla düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır ile Ahmet Hamdi Çamlı ve komşu ilçelerin kadın kolları başkanları katıldı.

‘Tarih yazan AK kadınlar’ programının konukları ise Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak ve Yazar Abdurrahman Uzun oldu.

“KARTAL’I ALIP LİDERİMİZ, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TESLİM EDECEĞİZ”

Kartallı AK Kadınların salona sığmadığı ve oturanlar kadar ayakta insanın olduğu programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, “Bu programı Kartal’da 24 Haziran seçimlerinde tarih yazan AK Kadınlarımız için düzenledik. Kadınlarımız, inşallah Kartal’da daha güzel ve başarılı işlere imza atacaklar. Önümüzdeki yerel seçimlerde Kartal’ı alıp Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz” dedi.

“ALLAH ‘A ŞÜKÜRLER OLSUN, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE DAMGASINI VURAN BİR HAREKETİN NÜVESİ OLDUK”

Daha sonra söz alan Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, “Nerede hareket, orada AK Parti. Bunu kapıdan girince görüyorsunuz. Ben 2001 yılından beri bu hareketin içindeyim. AK Parti’nin Kurucu Üyesiyim. En alttan en üste kadar hemen hemen her kademede görev yaptım. Buralarda olmak, bu koltuklarda oturmanın bir nasip işi olduğunu düşünüyorum. Allah ‘a şükürler olsun, Türkiye’nin geleceğine damgasını vuran bir hareketin nüvesi olduk” diyerek Kadın Kolları Başkanı Öğüt ve ekibini bu başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik etti.

“KADIN SİYASET YAPMAK İÇİN MEYDANA ÇIKMAK ZORUNDA DEĞİL AMA YAPMAK İSTERSE ENGELLEYEMEZSİNİZ”

Daha sonra kürsüye gelen Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, “Kadınlar sadece çocuk doğurmazlar, toplumu doğururlar. Her kadın ve erkek bir başka kadının eseridir. Kadınlar, kadınlık görevini yapmazlarsa erkekler adam olmazlar. Onun için kadınlar hayatın merkezinde yer alırlar. Hiçbir komutan hiçbir kadını savaşmaya zorlayamaz. Kadın savaşmak isterse hiç kimse bunu engelleyemez. Kadın siyaset yapmak için meydana çıkmak zorunda değil ama yapmak isterse engelleyemezsiniz. Madem bu görevi seçtiniz o zaman görevinizi eksiksiz yapın” diye konuştu.

“ABDURRAHMAN UZUN, MANEVİ RUHTAN BAHSETTİ“

Son konuşmacı Abdurrahman Uzun, “Bu topraklardaki bütün anneler, babalar çocuklarınızı belli noktalara götürmek ve gezdirmekle yükümlüsünüz. Bu yıllardır atıl gibi kullanılan ama sayın cumhurbaşkanımızla beraber onun maneviyatını yaşadığımız, gördüğümüz Çanakkale. Çocuklarımız Çanakkale’ye gitmeden ümmetin ne olduğunu anlamazlar. O zaman bize derler ki bizim ne işimiz var Suriye’de? Ne işimiz var bizim Sudan’da der bize. Çünkü o çocuk bilmez Sudanlı zenci Musa’yı ve yahut da Fas’tan gelen Ahmet’in mezarını Çanakkale’de görmesi lazım” şeklinde konuştu. Kaynak: Kartal gazetesi

selyus