Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Haziran 2018

Tecrübenin adıdır Belma Satır

AK Parti’nin Kurucu MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Kadıköy gibi zor bir ilçede siyasi tecrübesini konuşturup seçmene etkili bir şekilde dokunarak adeta “Tecrübenin adıdır Belma Satır” dedirtti.

Türkiye’de seçim heyecanı tavan yapmak üzere. 24 Haziran seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler sahadaki çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. AK Parti’de ise seçim startı verildiği ilk günden beri yoğun bir tempoda sahada olan teşkilatlar özellikle tecrübeli milletvekili adaylarıyla çalışınca ayrı bir motive olduklarını dile getiriyorlar.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Parti’nin Kurucu MKYK Üyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı ile sahada canla başla çalıştığına ve seçmene faydalı bir şekilde dokunduğuna şahitlik ettik.

Siyasi tecrübesinin yanı sıra, hitabeti ve etkileşimi yüksek olan Satır, Kadıköy gibi zor bir ilçede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşa dokunun sözünü harfiyen uygulayarak önemli iş çıkardı.

İnsan psikolojisini de iyi bilen Belma Satır, kafası karışık olan seçmene AK Parti Hükümetinin icraatları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyadaki Türk milletinin, Ümmetin, garip gurebanın ve mazlumların yanında olduğunu hatırlatarak net mesajlar verdi.

Tecrübeli siyaset kadını Av. Mihrimah Belma Satır’ın Kadıköy’deki seçim çalışmalarına AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın İlhan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Ekşi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“SEÇMENİMİZ BİZE GÜVENİYOR”

İstanbul 1. Bölgede seçim startı verildiği ilk günden beri sahada olduğunu ifade eden Satır, “Anadolu Yakası’nda ki ilçelerde gece gündüz sahadayız. İnanın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye çok büyük teveccüh var. Seçmenimiz bize güveniyor. Bunu net bir şekilde sahada gördük. Vatandaşlarımızla Kadıköy’de bile çok güzel diyaloglarımız oldu. Bu güzel vatanımızın gelecek 100 yılını, belkide 200-300 yılını ilgilendiren bu seçimlerde vatandaşlarımız sandıkta sağduyulu hareket edeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah 24 Haziran’da sandıkları yeniden patlatacağız” dedi.

Milletvekili Satır, bütün samimiyetiyle sahada başarıyla çalışan Kadıköy teşkilatlarını moral motivasyonla hep diri tutan İlçe Başkanı Ahıkaın’a teşekkür etti.

selyus