Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mart 2015

Temayül de bitti, şimdi sırada ne var!

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması, 1 Mart Pazar günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Temayül de bitti, bundan sonraki süreçte ne var?

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması, çok yoğun bir katılımla gerçekleşti. 1 Mart Pazar günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde gerçekleşen temayül yoklamasına yaklaşık 2000 teşkilat üyesi oy kullandı. İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Temayülüne: İBB AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşürek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu,  Dünya Belediyeler Birliği (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, TSE Merkez Başkanı Mehmet Hüsrev katıldı.

İLK SIRALARI ZORLAYACAK İSİMLER

İstanbul 1. Bölge Temayül sonuçları resmi olarak açıklanmasa da ilk sıralarda olacağı beklenen eski 7 ilçe başkanını; Erkan Kandemir, Mehmet Genç, Şeyma Yıldırım Döğücü, Hulusi Şentürk, Serkan Bayram, Kemal Akar, Faruk Bilal Şener, Behiye Eker Albayrak, Ömer Seyfi Aksülün, Bilal Topçu, Veli Dalbudak, Mustafa Demiral, Yavuz Yavuz, Kadir Gurbetçi, Şebnem Koçakelçi, Coşkun Özden, Gülşen Yiğit, Mirze Şimşek ve Zehra Karadeniz zorlayacak, belki de önlerine geçecek isimler arasında gösteriliyor.. Bunların yanı sıra özellikle, Ayşegül Esra Atik, Hamza Yerlikaya, Zekeriya Erdim, Ahmet Yurtman, Leman Aksay, Fulya Telli, Olcay Karaot, Abdulkadir Cebecioğlu, Alican Taşçı, Fatih Kablan, Derviş Yücel gibi isimleri de dikkate almak doğru olur.

Temayüller, çok demokratik bir seçim gibi görünmese de, önemsendiklerini düşündüğümüz teşkilatlara bir heyecan kattığı gerçeği yadsınamaz.

Temayül yoklama işlemi bittikten sonra kullanılan oylar sandıklardan torbalara boşaltılıp ağzı bağlandıktan sonra İstanbul 1. Bölge’deki temayül yoklaması, Genel Merkez Komisyon Başkanı ve MKYK Üyesi Recai Berber ile yardımcıları İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu’na teslim edildi.

Milletvekili aday adayı Av. Şeyma Döğücü, kadın şiddete hayır stantı kuran İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nurdan Özyazar ile arkadaşlarını ziyaret etti.

Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanı Gaye Zayıf, sorumluluk bilinciyle oyunu kullandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, temayül yoklamasında oyunu kullandı..

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, milletvekili aday adayı Veli Dalbudak, il yönetim kurulu üyeleri Gülsüm Karslı ve Fatih Kaya, temayülde biraraya geldi.

İBB AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ve Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Saruhan birarada..

Kadıköy Kadın Kolları İlçe Başkanı İnci Akbulak, eski ilçe başkanı ve  milletvekili aday adayı Hurşit Yıldırım’ı da yanına alarak oyunu kullandı..

Milletvekili aday adayı Hulisi Şentürk, TSE Merkez Başkanı Mehmet Hüsrev ve dostlarıyla birlikte temayülü yakından takip etti..

Milletvekili aday adayları Kemal Akar, Hurşit Yıldırım, Veli Dalbudak ve BERVAZE Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akay..

Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz, esprilerle oyunu kullandı..

Teşkilatların tanınmış ismi Abdullah Karadeniz’den milletvekili aday adayı kardeşi Zehra Karadeniz’e tam destek..

Kadıköy medarı iftiharları milletvekili aday adayı Veli Dalbudak, il yönetim kurulu üyeleri Gülsüm Karslı, Sertip Akşahin ve Fatih Kaya…

İstanbul 1. Bölge Temayül Sorumlusu AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüsniye Şahin ile Kadıköy Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak ve ekibiyle birlikte..

Kadıköy’ün A Takımı: İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Av. Hurşit Yıldırım, kadın kolları başkanı İnci Akbulak ve gençlik kolları başkanı Erkan Alemdar…

Milletvekili aday adayları Mehmet Genç, Kadir Gurbetçi, Veli Dalbudak, Bilal Topçu ve diğerleri birarada..

Etiketler:
selyus