Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Kasım 2018

Temel Başalan, Kağıthane Belediyesi’ni yönetmeye talip oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Av. Temel Başalan, Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek Kağıthane Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Tecrübeli Siyaset Adamı Başalan, siyasi kariyerinde önemli görevlerde bulundu.

Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Danışmanlığı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, İBB ve Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan Başalan, ayrıca Ordulular Birliği Hizmet Vakfı gibi hemşeri derneklerinin yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında üstü düzey yöneticilik yaptı.

Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Av. Temel Başalan, “Niyet hayır, akıbetimiz de hayrolur” diyerek, belediye başkan aday adaylığı müracaatımızı Kağıthane İlçe Başkanlığımıza yaptık. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşaAllah…” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak tecrübeli siyaset adamı Avukat Temel Başalan’a başarılar diler, Rabbim aday adaylığını hakkında hayırlı kılmasını temenni ederiz.

İlginizi çekebilir

AK Parti’nin yeri belli oldu!

AK Parti’nin yeri belli oldu!

selyus