Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Ocak 2018

Terörist sevici Kaftancıoğlu’nun özür dilemesi yetmez, adalet önünde hesap versin!

Attığı tweetlerde devlet düşmanlığı, vatan hainliği, ermeni seviciliği ve teröristliği ile gurur duyan CHP’li Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan özür diledi. Türkiye Cumhuriyetinin kanunları çok açık;  terörist sevici Kaftancıoğlu’nu özür dilemek kurtulmayacağı gibi attığı infial tweetlerin hesabını yargı karşısında vermeli.

CHP İstanbul İl Başkanı olarak kongreden çıkan PKK ve Ermeni sevici Canan Kaftancıoğlu, attığı tweetlerin arkasında olduğunu, kendisine yapılan terörist benzetmesine de gurur duyduğunu söyledi.

17 Ocak Çarşamba günü yapılan devir teslim töreni ile görevi devraldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmeyeceğim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine de bir şey dedirtmem. Bu sebeple kendisinden özür dilediğimi samimiyetimle belirtmek isterim” dedi.

EŞİNİN DOMUZ ETİ PAYLAŞIMINA KARIŞMIYOR MUŞ!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hakkındaki iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Kaftancıoğlu, eşinin paylaştığı yemek fotoğrafıyla ilgili, kul hakkı yenilmediği sürece eşinin ne yediğine ve ne içtiğine karışmayacağını belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Hakkında iddiaları yanıtlamaya devam eden Kaftancıoğlu, Gezi Parkı olayları sırasında sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi hakkında paylaştığı duvar fotoğrafı hakkında ise özür diledi. Kaftancıoğlu, “Gezi olaylarıyla ilgili her türlü paylaştığım her şeyin arkasındayım, bir şey hariç. En barışçıl olayın FETÖ’cü polisler tarafından nasıl püskürtüldüğünü ve bastırıldığını hepimiz biliyoruz. O zamanlar ben de herkes gibi bir sürü duvar paylaşımı ve yazılar paylaştım. Orada gözümden kaçmış bir şey var. Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Ben de orada yaptığım hatayı özür dileyerek sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine küfür olan bir duvar yazısını içeren görseli de paylaşmışım. Ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmeyeceğim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine de bir şey dedirtmem. Bu sebeple kendisinden özür dilediğimi samimiyetimle belirtmek isterim” diye konuştu.

Bu arada bu terörist sevici kadına birilerinin susması sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cevap vermesi de ayrı bir tartışma konusu..!!

ATTIĞI BU TWEETLERİN ARKASINDA İMİŞ!

selyus