Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 8 Temmuz 2020

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, üst düzey siyasi ziyaretler gerçekleştirdi

Türkiye’de her geçen gün daha da güçlenerek adından sıkça söz ettiren TÜMKİAD’ın Genel Başkanlığını yapan ve vatanına, bayrağına bağlılığı ile de yakından tanınan Nihat Tanrıkulu, Ankara’da önemli siyasi ziyaretler gerçekleştirdi…

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Ankara’da bir dizi üst düzey siyasi ziyaretler gerçekleştirdi. Samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, TÜMKİAD’ı yakından anlatma fırsatı buldu.

Genel Başkan Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi, Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurahman Karslı’yı, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal’ı ziyaret etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener makamında ağırladığı Nihat Tanrıkulu’na “Son yıllarda önemli vatansever çıkışlarınız olduğunu görüyorum. Arkadaşlarımız sizden bahsetti bana, sizi yakından tanımak için davet ettim. Sizin gibi faydalı işler yapan, devletine ve bayrağına bağlı STK’lara partili, partisiz herkesin destek vermesi lazım” dedi.

TANRIKULU, KENDİSİNİ MAKAMLARINDA AĞIRLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Nihat Tanrıkulu, “Sevgili dostlarım, TÜMKİAD Genel Başkanı olarak Ankara’da 2 günlük davet üzerine bulundum bu süreçte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Oktay Saral’a, İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanım efendiye, Büyük Birlik Parti Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici beye, Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurahman Karslı beye, Deva Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal beye, bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Türkiye’nin yepyeni yüzü iş dünyası STK’ayız. Bizi bu kadar yakından takip etmeleri, bizi taktir ile karşılamaları, beni ve TÜMKİAD ailemi çok memnun etmiştir.”

selyus