Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Aralık 2015

Türkiye’nin AK Gençliği Melih Ecertaş’a emanet

AK Parti İstanbul’un başarılı ve etkili Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı olarak açıklandı. Ecertaş, 20 Aralık Pazar günü de yapılacak kongre ile görevine resmi olarak başlayacak.

İstanbul Türkiye’nin aynasıdır diye boşuna dememişler. Hatta zaman zaman hem Reisi Cumhur, hem de Başbakan Davutoğlu ‘İstanbul Türkiye’yi içinde barındıran bir büyük şehirdir’ diye konuşmalarında bahsederler. AK Parti İstanbul’da kuruldu. Kurucu Başkanı da İstanbullu. Hal böyle olunca İstanbul’un parti içinde her zaman etkili rolü oldu, olmaya da devam ediyor. Bu anlamda Melih Ecertaş İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine geleli daha henüz 6 olmasına rağmen ekibiyle birlikte 39 ilçede yürüttüğü kolektif çalışmaların ardından önemli başarılara imza atınca genel merkezin dikkatini çekti. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevine getirilince boşalan başkanlığa da Melih Ecertaş layık görüldü.

İstanbul demek Türkiye demekse eğer, o zaman Melih Ecertaş’ta Türkiye gençliğini başarıyla yönetecektir. Yolun, bahtın açık olsun Ecertaş. İstanbul seninle gurur duyuyor.

“BOYNUKALIN, TWİTTER HESABINDAN ECERTAŞ’I TEBRİK ETTİ”

Twitter hesabından Melih Ecertaş’a hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Genle Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, “Yeni vazifemizden dolayı tebrik eden herkese teşekkür ederim. Bundan sonra bütün Türkiye gençliğinin hizmetinde olacağız. Sevgili Melih Ecertaş kardeşimiz inanıyorum ki; Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nda başarılı işlere imza atacaktır. Hayırlı olsun.” dedi. 

selyus