Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Nisan 2020

Türkiye’ye soykırımcı diyen HDP İstanbul İl Başkanlığı kaşınıyor!

HDP İstanbul, Türk’ye soykırımcı diyor ancak birilerinden her hangi bir açıklama yok! Terörist sevici Kaftancıoğlu’nun ağzının payını veren  usta gazeteci Cüneyt Özdemir’in HDP İstanbul’a Amerika’dan cevap vermesini bekliyoruz..!!

İstanbul HDP İl Başkanlığı, hem sitelerinden hem de sosyal medya hesaplarından haince bir paylaşım yaparak Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına göre aleni suç işlediler!!

Türkiye’yi Ermeni soykırımı yapmakla suçlayan vatan haini HDP İstanbul, TBMM’de baş vatan haini milletvekillerinden cesaret alacaklar ki artık aleni Türkiye’yi suçlayabiliyorlar!

Burada esas üzücü olan Anayasamızda çok açık belirtilmesine rağmen PKK’nın Türkiye uzantısı HDP’ye bir yasal uygulama yapılmaması.

Kaldı ki dün 24 Nisan 2020 Cuma günü, İstanbul HDP İl Başkanlığı, “Ermeni Soykırımı ve sorumlularını lanetliyor; kurbanlarını saygıyla anıyoruz.

İnkârın varacağı yer çürümedir; adalete giden yol yüzleşmekle başlar.

24Nisan1915” diye bir tweet atmasına rağmen!

Üzerinden nerede ise bir gün geçmesine rağmen ne bir yasal işlem yapıldı, nede muhataplarından herhangi bir tepki gelmedi!

Herhalde buna da dün CHP İstanbul’un terörist sevici ve iftiracı İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ağzının payını veren usta gazeteci Cüneyt Özdemir cevap verecek..!!

Türkiye’ye soykırımcı katil diyen HDPKK İstanbul İl Başkanlığına ağzının payını verme işi yine  Amerikalarda bulunan Cüneyt Özdemir’e  kalacak.!!

ERMENİ, SÜRYANİ VE PONTUS HALKLARINI BİR KEZ DAHA HÜZÜN VE SAYGIYLA ANIYORLARMIŞ!!

PKK’nın Türkiye uzantılarından yapılan açıklama: “24 Nisan 1915’de iki yüzden fazla Ermeni aydının evlerinden alınarak ölüme yollanması ile başlayan, planlı bir etnik, kimlik ve inanç soykırımı olan, yüz binlerce Ermeni’nin sürgünü ve pek çoğunun sistemli olarak katledilmesine dönüşen ve sonrasında Süryani ve Pontus halklarının da katledilmesiyle devam eden süreç üzerinden 105 yıl geçti.

Soykırımın amacı tek ırk-tek din-tek dil anlayışını hakim kılmaktı. Bu topraklarda yüzlerce yıldır birlikte yaşayan halkların varlığını unutturmak ve kadim halkları bu coğrafyadan silmek için tarihin gördüğü en büyük soykırımlardan biri yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti boyunca da devam eden tek tip Türk/Sünni bir vatandaş yaratma hedefiyle coğrafyamızda işlenen büyük suçlar ve bu utançlarla yüzleşilmemesi başka katliamların önünü açtı. Katliamların cezasız kalmasının halklara bedelleri ağır oldu.”

Bu yazı, HDP İstanbul İl Başkanlığı’nın sitesinde böyle devam ediyor…

selyus