Türkmen, “Zor bir 5 yılı geride bıraktık”

Başkan Türkmen, “Hamdolsun şu 5 yıllık süreyi, o kadar zor olmasına rağmen geride bıraktık. Neden zor diyecek olursanız? Bu 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte tam 7 seçimdir bu millet sandığa gitti. Genel Seçimler, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Referandumları bu 5 yıl içinde yaşadık. Birde üstüne 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, “Söz Sizde” buluşmaları kapsamında Altunizade, Barbaros ve Acıbadem Mahallerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Altunizade Kültür Merkezi’nden geçekleşen Millet Buluşmalarına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve üç mahallede ikamet eden vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen programda Başkan Türkmen önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE DEĞİŞİYOR, İSTANBUL DEĞİŞİYOR, ÜSKÜDAR DEĞİŞİYOR, İNSANLARIN İHTİYAÇLARI DEĞİŞİYOR, ÖNCELİKLERİ DEĞİŞİYOR”

Üsküdarlı komşularına seslenen Başkan Türkmen, “Dedim ki 31 Mart seçimleri vaatlerin değil, icraatların seçimi olacak. Hamdolsun şu 5 yıllık süreyi, o kadar zor olmasına rağmen geride bıraktık. Neden zor diyecek olursanız? Bu 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte tam 7 seçimdir bu millet sandığa gitti. Genel Seçimler, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Referandumları bu 5 yıl içinde yaşadık. Birde üstüne 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Bu kadar zor bir 5 yıla rağmen Hamdolsun Üsküdar’ımız için hem yerel, hem ulusal ve hem de uluslararası ölçekte bir çok projeleri tamamlamış olmanın mutluluğu, huzuru, morali motivasyonuyla karşınızdayız.

Üsküdar’ımızı çok güzel bir noktaya getirdi. Tabiki inşallah daha yapılacak işler, hayata geçirilecek projeler ve hizmetler olacaktır. Türkiye değişiyor, İstanbul değişiyor, Üsküdar değişiyor, insanların ihtiyaçları değişiyor, öncelikleri değişiyor. Çünkü dünya değişiyor” dedi.

“BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

Üsküdar’mızın hem çalışkan hem de sevilen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, gecesini gündüzüne katıyor. Başkanımız böyle, çok çalışıyor, teşkilatlar olarak bizleri de çok çalıştırıyor. Başkanımız sevdalı olduğu Üsküdar’a kendisini adeta vakfetti. Üsküdarlı komşularımızdan oy verirken ellerini vicdanlarına koyup oy vermelerini rica ediyoruz. 10 yılı Belediye Başkan Yardımcılığı olmak üzere 15 yıl belediye tecrübesi olan böyle çalışkan ve güvenilir bir başkan bulmuşuz, ne mutlu bize. Bugünlerde anketler iyi çıkıyor ama başkanımızı yüzde 55-60’la seçelim istiyoruz. Bizim meşhur sloganımızla konuşmamı tamamlıyorum: “Başkanımızı seviyoruz, gümbür gümbür geliyoruz” diye konuştu.

selyus