Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Ocak 2016

Tuzla AK Sultanlarının anlamlı gecesi

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları, Başkan Derya Bacacı öncülüğünde geride bıraktıkları başarılı bir yılı gece düzenleyerek kutladılar. Geceye İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı’da katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, bundan bir yıl önce yapılan kongre ile kurduğu güçlü kadrosuyla göreve geldi. Bir yılı geride bırakan Başkan Bacacı ve ekibi, nice başarılı yıllara yürümek temennisi ile seneyi devriyelerini siyasi büyükleri ve sevdikleriyle birlikte kutladılar.

Başkan Derya Bacacı, gecede yaptığı konuşmada öncelikle bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başarılarla geçen dolu dolu bir yılı anlatmak o kadar da kolay olmamıştır İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı için. İstanbul’un en başarı ve örnek ilçeleri arasında gösterilen Tuzla’da; önemli projeleriyle ilçenin çehresinin değiştiren Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Ana Kademe, İlçe Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle teşkilatlarıyla tamamen uyum içinde olan kadın kollarının başarılı Başkanı Derya Bacacı ve ekibinin heyecan dolu gecelerine katılan İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Tuzla’da emeği olan herkese teşekkür etti.

GECENİN ÖNEMLİ KONUKLARI VARDI

Geceye; İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkan Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Yeşil Aytülüm Türüd, İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Gülten Teoman, İl Kadın Kolları 1. Bölge Teşkilat Başkanı Tuğba Sıdıka Berber Karaman, milletvekili adayları Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Hacer Aktürk, Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şahin Canayakın, önceki İlçe Kadın Kolları Başkanı Münire Güçlü, Belediye Meclis Üyesi Çiğdem Arslan ve kadın kolları ilçe yönetimi ile mahalle kadın kolları teşkilatları katıldı.

 

“TÜM EKİBİMİZLE SEÇİMLERDE GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK”

Kürsüye gelen gecenin ev sahibi AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Geçirmiş olduğumuz 1 yıllık sürede yönetim kurulu üyeleri, teşkilatımız büyük bir özveri ve olağanüstü bir çalışma göstermiş, 7 Haziran seçimlerinde edindiği tecrübeyi 1 Kasım Seçimlerine en doğru biçimde yansıtmış ve Tuzla tarihinde bir siyasi partinin yakaladığı en yüksek oyu alarak başarıya ulaşmıştır. Teşkilatımız tüm kademeleri ile 1 Kasım Seçimlerinin memleket meselesi olduğu, adeta olmak yada olmamak mücadelesi olduğu bilincini özümsemiş bu doğrultuda gecesini gündüzüne katarak kusursuza yakın bir organizasyon yapısı ile başarıya giden yolda vazifesini yerine tam olarak getirmiştir. Yine ilçe başkanlığımız adına geçirmiş olduğumuz bir yıllık süre içerisinde bizden desteğini esirgemeyen AK neferlere ve Tuzla halkına teşekkür ederim” dedi.

BACACI, HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasına devam eden Başkan Bacacı, “Kadın Kolları Başkan’ı olarak bayrağı devir aldığımın 1. yılında; her an sahada çalışmak için hazır bulunan teşkilatıma, gönüllülük ruhu ile birlik beraberlik, samimiyet dolu özverili çalışmaları ile örnek teşkil ettikleri için, geri gelmeyecek zamanlarını, ailelerini saha çalışmaları sürecinde 2. plana atmış olmaları sebebi ile ne kadar teşekkür etsem azdır biliyorum ve helallik diliyorum… Güzel bir gecede beni yalnız bırakmayan İl Kadın Kolları Başkanım Şeyma Döğücü hanmefendi’ye, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanım Yeşil Aytülüm Türüd hanıma, Sosyal Politikalar Başkanım Gülten Teoman hanıma, 1. Bölge Teşkilat Başkanım Tuğba Sıdıka Berber Karaman hanıma, Belediye Başkan’ımız Dr. Şadi Yazıcı beye ve herdaim yanımızda olan eşi Dr. Fatma Yazıcı hanıma, milletvekili adaylarımız, seçim sürecinde sahada güzel dostluklar kurduğumuz Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu hanıma, Hacer Aktürk hanıma, Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanım Öznur Şahin Canayakın arkadaşıma, bayrağı devir aldığım Münire Güçlü başkanıma, Kevser Güllüce Şamlı başkan yardımcımıza, Belediye Meclis Üyesi arkadaşım Çiğdem Arslan hanıma ve bu gecede Kuran Tilaveti ile geceyi anlamlandıran Murat İlhan beye, gecede bizimle olan Levent Ayhan beye, davetimize icabet eden siz kıymetli teşkilatıma, emeği geçen tüm ekibime çok teşekkür ediyorum. Nice güzel, sağlıklı ve başarılarla dolu birlikteliklere inşallah” diye konuşmasını tamamladı. 

 

selyus