Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ekim 2016

Tuzla’nın AK Kadınları Diyarbakırlı kardeşlerine gönlünü açtı

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları, “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Remziye Yüce, Şilvan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Hoşen’i ilçede ağırlayarak gönüllerini açtılar.

AK Parti İstanbul’un kardeş ili Diyarbakır ile “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Remziye Yüce, Şilvan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Hoşen, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları’nın misafiri oldular. Ziyarette İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülten Terzi’de hazır bulundu. Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde Tuzla İlçe Binasında ağırlanan misafirler, Tuzla ilçe Yönetimi ile de toplantı yaptılar. Doğu ile batı arasında kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi için AK Parti Genel Merkez tarafından projelendirilen gönül köprüsü, İstanbul’un çalışkan ve başarılı kadın ekibi Tuzla İlçe Kadın Kolları tarafından hayata geçirildi. 

“DİYARBAKIRLI KIYMETLİ BAYANLARLA NİCE PROJELER YAPARIZ İNŞALLAH”

Diyarbakırlı kardeşlerini ilçesinde ağırlamanın heyecanın yaşayan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, şunları söyledi: “Diyarbakır teşkilatımızın kıymetli kadın kollarını ilçe teşkilatımızda ağırlamanın onurunu bugün ekibimle birlikte yaşadık. Yaşadıkları şartlara rağmen “Biz davamız uğruna herşeyi göze aldık” diyen bayanlarımızın Allah’ım yar ve yardımcısı olsun. Gönül köprüsü kurduğumuz Diyarbakır’ın kıymetli bayanları ile nice projeleri birlikte yapmak adına istişarelerde bulunduk. Rabbim mahcup etmesin inşallah.” dedi. 

selyus