Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Mart 2016

Twitter’da #WeLoveErdogan patladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçesi ‘”Erdoğan’ı seviyoruz’ anlamına gelen #WeLoveErdogan yaklaşık 200 binlerce kişinin etiketi dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti sırasında sosyal medya platformu Twitter üzerinden uluslararası alanda ses getirecek bir etiket çalışması başlatıldı.

Türkçesi ‘”Erdoğan’ı seviyoruz’ anlamına gelen #WeLoveErdogan etiketi dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi.

İstanbul teşkilatlarının ağırlıklı olarak etiketlediği ve aralarında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır, Av. Hurşit Yıldırım, Markar Esayan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Fatih Şahin, Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 200 bin kişi, “#WeLoveErdogan” etiketi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın videoları, fotoğrafları ve çeşitli programlarda kullandığı ifadelerin yer aldığı görselleri paylaştı.

kaynak: yeni şafak

selyus