Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Mayıs 2022

Ümit Özdağ, “Emniyetteki yetiştirdiğim istihbaratçılar bana bilgi aktarıyorlar”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tehditler savuran ve ırkçı açıklamalarıyla bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, istihbarat ve emniyet içinde yetiştirdiği öğrencilerin kendisine bilgi aktardığını söyleyerek şoke eden ifadeler kullandı.

Irkçı açıklamalarıyla mültecileri hedef gösteren ve bugün İçişleri Bakanlığı’nın önüne giderek Süleyman Soylu’yu tehdit eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV canlı yayınına katıldı.

Seda Selek’in moderatörlüğündeki “Perdenin Önü Arkası” programına katılan Özdağ, Hakan Çelenk, İbrahim Varlı ve İsmail Saymaz’ın sorularına yanıt verdi.

BAKAN SOYLU’YU CANLI YAYINDA YİNE TEHDİT ETTİ

Canlı yayında Bakan Soylu’ya yönelik sokak jargonuyla tehditler savurarak “Bir gün karşılaşırız Süleyman’la. O zaman bakalım ne olacak?” diyen Özdağ, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

Yıllarca istihbaratçı ve polis yetiştirdiğini belirten Özdağ, “Bu insanlar bana güveniyorlar ve beni seviyorlar.” dedi.

“BANA BİLGİ AKTARIYORLAR”

Özdağ konuşmasının devamında, şoke eden ifadeler kullandı. Adeta FETÖ gibi bir yapılanmayı tarif eden Özdağ, “Onlar bana bilgi aktarıyor.” şeklinde konuştu.

Suç işlediğini canlı yayında kendi ağzıyla itiraf eden Özdağ için yetkililerin harekete geçip geçmeyeceği ise merak konusu oldu. Yeni Akit

selyus