Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Mayıs 2023

Ümit Özdağ ortada kaldı, alana, üstüne iki adet çamaşır leğeni (!)

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Özdağ, “Yarın saat 11.00’da Kemal Kılıçdaroğlu ile açıklama yapacağız. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar protokole yansıdı. Şimdi bunları hassas şekilde şekillendiriyoruz” dedi. Cumhur İttifakı’na AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile, Millet İttifakı’nda ise cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ’a dönen olmayınca biz de: “Ümit Özdağ ortada kaldı, alana iki adet çamaşır leğeni” diye esprili bir başlık atmaya karar verdik. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kimi destekleyeceğine dair kararını yarın açıklayacağını duyuran Özdağ, “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar protokole yansıdı. Şimdi bunları hassas şekilde şekillendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özdağ’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

“Zafer Partisi, Atatürk çizgisinde bir partidir. Onun koyduğu ilkelerden asla taviz vermez ve varlık sebebi Atatürk ideallerinin 21. yüzyıla taşınmasıdır.”

“Türk halkının güvenliğinin sağlanmasıdır. Süreç devam ediyor, henüz kararımız netleşmedi.”

“Kılıçdaroğlu ile akşam görüşüp kararımızı yarın 11’de açıklayacağız. Sinan Bey’in kendi taktiridir. Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır. Bu noktada Sinan Bey’le farklı düşünüyoruz. Üzerinde durmuyoruz ve hayat devam ediyor.”

“CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“Biz Sinan Bey’le yola çıkarken “Cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık” Biz hala cehennemin kapılarını kapatmaya çalışıyoruz.”

“Hiç kimse Türkiye’yi dünyanın lunaparkı olarak göremez. Bakıyorsunuz Türkiye’ye gelenlerin Google araması yapanlar Türk kızları, Türk erkek çocukları ile ilgili arama yapıyorlar.”

“Biz bu ülkenin insanlarının bu şekilde Lümpen sürülerinin hedefi haline getirilmesine izin vermeyiz. Makam mevki ihale tartışması yapmıyoruz. Sadece Zafer Partisi’ne oy veren yurttaşlarımıza değil. Sadece Zafer Partisinin ve ATA İttifakı’na oy veren seçmene değil.”

“Tüm siyasi partilere oy veren vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz. Biz terörle ilintili hiçbir siyasi yapılanmanın Zafer Partisi olarak siyaseten meşru olmadığını düşünüyorum. Terörle mücadele bizim vazgeçilmezimiz.” Türkiye gazetesi

selyus