Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Nisan 2015

Ümraniye’de tam saha markaj var

Yılların deneyimli siyasetçisi ve Ümraniye’nin tanınmış yüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun ile diğer ekibin samimi iletişimleriyle ilçe adeta yakın markaj altına alındı.

Genel Seçimler için start veren AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, sahaya hızlı girdi. İlçe Başkanı E. Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren teşkilat mensupları 13 Nisan Pazartesi günü 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Hasan Sert, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Kenan Ertem ve beraberindekiler, esnaf ziyaretleri ile AK Nokta çalışması gerçekleştirdiler.

Yılların deneyimli siyasetçisi, Ümraniye’nin tanınmış yüzü Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’ın liderliğinde gerçekleşen saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşların memnuniyeti net bir şekilde ortaya çıktı. Küçükkapdan’ın birebir sıcak iletişimlerine Milletvekili Adayı Hasan Sert ile kadınların çok sevdiği İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun ve diğer ekibin katılmasıyla ilçe adeta yakın markaj altına alındı.

2015 Genel Seçimleri için 7 Haziran’a kadar sahada olacak olan 3 kademe yönetimine, mahallelere ve tüm ekiplere durmak, yorulmak, Belediye Başkanı Hasan Can ve İlçe Başkanı E. Sedat Çakıroğlu tarafından yasaklandı.

 

Etiketler:
selyus