Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2016

Ümraniye Teşkilatının farkı!

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde, üç kademe yönetimi ve mahalle teşkilatlarıyla her an seçim olacakmış gibi hazır, her zaman dinamik ve azimle tek vücut olduğunu bu danışma meclisinde de gösterdi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Şubat ayı olağan ilçe Yerel Yönetim Gündemli Danışma Meclisi’ne teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ümraniye İlçe Danışma Meclisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Altuğ Karataş, Tarık Aksar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Üç Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve yönetimleri katıldılar. 

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye’nin her geçen gün daha da iyiye gittiğini, birlik beraberlik içinde üstesinde gelemeyecekleri hiçbir şeyin olamayacağını, bu anlamda da teşkilatına çok güvendiğini özellikle ifade ederek, Ümraniye’de önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine de ayrıca teşekkür ettiğini belirtti.

     

selyus