Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Temmuz 2017

Ümraniye teşkilatının kurucularından Eminmollaoğlu, adaylığını açıkladı

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının kurucularından olan Eminmollaoğlu’nun dışında önceki dönem ilçe başkan yardımcıları Av. Serkan İnanoğlu ile Osman Keskin ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş da ilçe başkanlığı için aday olduklarını açıkladı.

Önceki İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun istifasının ardından boşalan başkanlık için 3 Temmuz Pazartesi günü (bugün) delegeler tarafından temayül yoklaması yapılacak.

“AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE TEŞKİLATININ KURUCULARINDANIM”

AK Parti, 2001 yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Ümraniye’de de teşkilatlanmasını hemen oluşturdu. O yıllarda kurucu teşkilat yapısının içinde yer alan ve daha sonra 2004 yılından bu yana da Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ekibinde Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Mahmut Eminmollaoğlu, İstanbul Takipte Haber Sitesi okurları için şunları açıkladı: “Öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun. Bildiğiniz üzere 13 yıldır Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can ile birlikte Ümraniye’mize hizmet etmeni gayreti içindeyiz. 15-16 yıl önce Ümraniye teşkilatının kurucularındanım. Ümraniye’yi ve Ümraniye teşkilat yapılanmasını iyi biliyorum. Partime hizmet etmek için böyle bir karar aldım. Taktir genel merkez büyüklerimizindir.” dedi.

selyus