Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Şubat 2016

Ümraniyeli Kadınlar “Beyaz Gezi”de

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, yönetimi ile birlikte “Beyaz Gezi” programına katılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önemli hizmetlerini yerinde gördüler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ”Beyaz Gezi” programına AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin yönetimi ile birlikte katıldı.

Ümraniye İlçe Kadın Kolları ekibi, “Beyaz Gezi” programında sırasıyla Avrupa Yakası’nın yeşil alanlarının ihtiyacını karşıladığı ağaç, çiçek ve bir çok tür renk iç ve dış mekan süsü ve bitkisinin yetiştirildiği İBB Fidanlık, yüzde 100 sağlıklı, temiz, hijyen ortamlarda el değmeden üretilen Halk Ekmek Fabrikası, Miniatürk, 1453 Panorama müzesini yerinde gördüler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önemli hizmetlerini yerinde gördüklerini belirten AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Ayrıca ulaşımdan, temizliğe, İstanbul’un yaşanmaz hale gelen hava kirliliğinden şu an tertemiz soluduğumuz havasına, yapılan tüneller, Marmaray, Metro, su kuyruklarından yapılan barajlar ve saymakla bitiremeyeceğimiz birçok takdire şayan hizmetlerini görmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Ekibimin böyle bir geziye ihtiyacı vardı. Hepimize güzel bir moral oldu. Tabi İstanbul Büyükşehir Belediyemizin yaptığı bu hizmetleri gördükçe de gururlanıyoruz.

Bu önemli hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş beyefendiyi kutluyor başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum” dedi. 

Haber / Fotoğraf: Süreyya Atlı

selyus