Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ekim 2018

Üsküdarlı AK Kadınların moral motivasyon buluşması

AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Mahalle Kadın Kolları Başkanları Motivasyon Programı hem verimli geçti hem de moral motivasyon açısından çok etkili oldu. Kadın Kolları Başkanı Esra Eruçar’ın öncülüğünde gerçekleşen programa yoğunluğuna rağmen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katılması kadın teşkilatlarını ayrıca motive etti.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Eruçar, “Bizim olmazsa olmazlarımız olan mahalle kadın teşkilatlarımızla zaman zaman böyle bir araya geliyoruz. Bugünkü toplantımızın moral motivasyon açısından verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ile İlçe Başkanımız Sayın Adem Kaan Pehlivan’a teşekkür ederim” diye konuştu.

İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ise konuşmasına, kadın teşkilatları çok önemsediklerini, bugüne kadar hep yanlarında olduklarının bundan sonrada daha da fazla zaman ayırarak ortak bir çok önemli icraata birlikte imza atacaklarını ifade etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduklarını, bundan kadın kollarının çok büyük katkısı olduğunu ifade ederek, “Çok yakın bir tarihte Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Nakkaştepe Mesire Alanı, Nevmekan Sahil, Engelsiz Yaşam Merkezi, Üsküdar Bilgi Evi, Belediye Hizmet Binası açılışlarını yapacağız. Hepinizi bu önemli açılışlarımıza bekliyoruz” dedi.

selyus