Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2019

CHP, “DERHAL DURDUR” diyerek İl Seçim Kurulu’na müdahale ediyor!

CHP, İl Seçim Kurulu’na “DERHAL DURDUR” diyerek müdahale ediyor, AK Parti yöneticileri ise canlı yayınlara çıkıp CHP’ye laf yetiştirmekten başka bir şey yaptığı yok! Beyler, çalınan oylarla İstanbul elden gidiyor, bırakın boş işleri sonuç odaklı bir şeyler yapın..!!

İstanbul’da CHP İl Başkanlığı’nın itirazı üzerine İl Seçim Kurulu, İlçe Seçim Kurullarındaki oy sayımını durdurdu! Gerekçe olarak da CHP’nin itirazını gösterdi!

İtiraz da, 138 Sayılı Genelgenin 57. Maddesine aykırı olarak geçersiz itirazları kabul ettikleri ve oy torbalarının açılarak geçersiz oyların sayımına karar verildiğini beyanla; verilen bu kararların dilekçede belirtilen sebeplerle derhal kaldırılmasına Adalet ve Kalkınma Partisinin temsilcisinin itirazının reddine, “İNCELEMENİN DERHAL DURDURULMASINA” diye devam ediyor yazı…

Bu ne şimdi! CHP, ‘İncelemenin derhal durdurulmasına’ diyor ve İl Seçim Kurulu da ‘karar’ başlıklı evrakında gerekçe göstererek CHP’nin itirazına ‘emredersiniz’ dercesine İlçe Seçim Kurullarında yapılan geçersiz oyların sayımını durduruyor.

Burada bizim anlamadığımız ülkeyi CHP mi yönetiyor, yoksa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi mi yönetiyor!

Adalet Bakanlığının hala çıtı çıkmıyor! Bu seçim kurulları kime bağlı? Buralardaki görevli Hakimler ve Savcıların amirleri kimler?

Çalınan oylarla İstanbul elden gidiyor. İcraat yapacak kimse yok mu?

selyus