Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Mayıs 2018

Vedat Demiröz, Ümraniye’de Malatyalılarla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Vedat Demiröz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile birlikte ‘Santral Ramazan Etkinlik Alanı’nda Malatyalılar Dernek Standını ve Gençlik Platformunu ziyaret ederek vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Vedat Demiröz ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Nikah Sarayı’nda Malatyalılar için düzenlenen iftar programından sonra Ümraniye Santral Ramazan etkinlik alanında bulunan Malatyalılar dernek standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ardından tüm protokol aynı etkinlik alanında bulunan Gençlik Platformunu da ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve Başkan Hasan Can, gençlere siyasi tecrübelerini anlatarak, 24 Haziran seçimleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları bulundu.

selyus