Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 31 Ekim 2021

Vedat Demiröz’den itiraf gibi açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, asgari ücret ve emekli aylıklarına ilişkin, “Bu yıl şunu söyleyebilirim, asgari ücret geçinebilecek bir noktada yayınlanacak, ona getirilecek. En azından insani bir şekilde yaşama seviyesine getireceğiz. Emeklilerle ilgili çalışma var, onların da emeklilik ücretleri yine yaşanabilecek noktaya gelecek” dedi.

AK Parti Teşkilat Akademisi Gaziantep Eğitim Programı, Vedat Demiröz’ün “AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider” konulu söyleşisiyle başladı.

Asgari ücret ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz: “İnanın, bu aralar haftada birkaç kez toplantı yapıyoruz. Bütçe görüşmeleri de devam ediyor. Bu yıl şunu söyleyebilirim, asgari ücret geçinebilecek bir noktada yayınlanacak, ona getirilecek. En azından insani bir şekilde yaşama seviyesine getireceğiz. Emeklilerle ilgili çalışma var, onların da emeklilik ücretleri yine yaşanabilecek noktaya gelecek” dedi.

Vedat Demiröz bu açıklamasıyla, asgari ücretlilerin insani bir şekilde yaşamadıklarını, emeklilerin ise yaşanabilecek bir noktada olmadıklarını mı söylemek istiyor?

selyus