Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Haziran 2022

Yavuz Ağıralioğlu, “CHP’ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır”

Katıldığı canlı yayında “Siz olmasanız CHP, Cumhurb İttifakı’ndan oy alır mı?” sorusuna yanıt veren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “CHP’ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır”

İYİ Parti’nin geçtiğimiz aylarda açıklanan başkanlık divanında Yavuz Ağıralioğlu’na yer verilmemesi büyük tartışma yaratmıştı. Ağıralioğlu’nun CHP’ye yönelik sert söylemlerinin bu kararda etkili olduğu iddia edilirken, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına katılan Ağıralioğlu bir kez daha CHP’ye yönelik yorumlarda bulundu.

Yavuz Ağıralioğlu, eleştirilerin hedefi haline gelmesine sebep olan “Biz olmasak CHP ne kadar oy alır Cumhur İttifakı’ndan” çıkışına açıklık getirirken dikkat çeken bir ifade kullandı.

“CHP’YE”RÜYASINDA OY VERDİĞİNİ GÖREN SAĞCI GUSÜL ABDESTİ ALIR”

Ağıralioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır; CHP’ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. CHP’ye karşı duyulan siyasi alerjiyi Tayyip Bey avantaja çevirmeye çalışır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı vermiştir Türk demokrasisine. Klasik sağ seçmenin, biz ne olursa olsun yerimizden ayrılmayız endişesine iyi gelmiştir. Bunu kastederek söyledim, arkadaşlar alınganlık yaptı. Yani klasik bir CHP’li ile İstanbul’u Ankara’yı alamazlardı.” Kaynak: sondakika.com

selyus