Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

YENİLGİNİN SORUMLULARI KİMLER?

Millet, AK Parti’ye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde tokat atarak büyük bir yenilgiye uğrattı.
Bu yenilginin sorumluları: faizleri 50’ye çıkararak zengini daha zengin ve hissedilen gerçek enflasyonu yüzde 100’lerden aşağı indiremeyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tüketici ürünler satan büyük marketlerin keyfi zamlarının önüne geçemeyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, memurun maaşlarına bol kepçeyle, emekliye ise kaşıkla zam yapan Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’dır!
Bu yenilginin sorumluları: telefonlara cevap vermeyen sonradan dönmeyen, mesajlara ise hiç ilgi göstermeyen belediye ve partili üst düzey yöneticilerin kibri, parti içindeki yeşil feministlerdir. 
Bu yenilginin sorumluları: özel şirketlerle de olsa İsrail’le ticaretin devam edilmesidir.
Bu yenilginin sorumluları: bazı yerlerde milletin tepki verdiği isimlerin belediye başkan adayı gösterilmesi ve birilerinin istediği liyakattan uzak isimlerin meclis üyesi listelerine yazılmasıdır.
Bu yenilginin sorumluları: muhtarlık seçimleri için memleketlerine giden sorumsuzlardır.
Tüm bu etkenler üst üste gelince yenilgi kaçınılmaz oldu..
Bundan sonra ne yapmak lazım sorusu akla geliyor?
Acilen AK Parti Genel Merkez MYK ve MKYK dahil il başkanları ve yönetimleri, ilçe başkanları ve yönetimlerinde bir revizyona gidilip birilerinin adamları değil işin ehli teşkilatçı kardeşlerimiz görevlere getirilmeli.
Son olarak Allah’ın bu tokadından ders çıkarıp her konuda adaletli yönetim anlayışını hayata geçirerek yeniden ayağa kalkmak için hiç zaman kaybedilmemeli…
Son söz: burada yenilgiye üzülmek bir yana, milletin tokadını kendi başarısı gibi göstermeye çalışan algıcı CHP yöneticilerine katlanmak bir yana!
Kalın sağlıcakla.

İlginizi çekebilir

Kardeş Kavgası

Kardeş Kavgası

selyus