Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 4 Mayıs 2019

Yücel Aydın, SANİAD’ın yeni başkanı

Başarılı İşadamı Yücel Aydın’ın başkan seçildiği Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’na katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, bölgede faaliyet gösteren yatırımcıların taleplerine açık olduklarını ifade etti.

Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği, (SANİAD) Olağanüstü Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün de katıldığı Genel Kurula tek listeyle giren İşadamı Yücel Aydın, SANİAD’ın başkanı seçildi.

Ülkenin zorlu süreçten geçtiği bu günlerde ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade eden Sancaktepe Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin çiçeği burnunda Başkanı Yücel Aydın; “Şahsıma ve ekibime bu görevi layık gördüğü için üyelerimize teşekkür ederim. Sanayici ve işadamları olarak ülkemizin kalkınması için her zaman sorumluluk almaya hazırız. İş dünyası olarak bölgemizin kalkınması ve milletimizin daha yüksek hayat standartlarına kavuşması için üzerimize düşeni her zaman yaptık, yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel Kurula katılarak bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Ülkemizin kalkınması noktasında sanayici ve işadamlarımıza önemli görevler düşüyor. Bizler de yerel yönetimler olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm yatırımcıların taleplerine açığız” dedi. Kaynak: Yerel Gazete

selyus