Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Aralık 2016

Yüksel Aşık’tan vefa buluşması

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık, önceki dönemlerde Çekmeköy teşkilatına önemli katkıları olan İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetimlerini ilçe binasında ağırlayarak vefa buluşması gerçekleştirdi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları, Çekmeköy de önceki dönemlerde İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunan Hamide Kabacıoğlu, Yurdanur Arhan, Fikriye Toker, Fatma Zehra Erden ve yönetimleriyle bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık’ın öncülüğünde gerçekleşen buluşmada duygulananlar oldu. İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin’in de katıldığı toplantıda önceki dönmelerde başkanlık görevini yürüten Hamide Kabacıoğlu, Yurdanur Arhan, Fikriye Toker, Fatma Zehra Erden kendi dönemlerinde ki çalışmalardan bahsetti. Ayrıca ekipleriyle birlikte kendilerini bir araya getiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık’ı tebrik ederek teşekkürlerini ifade ettiler.

Başkan Aşık ta geçmişte bu kutlu davaya büyük hizmetleri olan kadın teşkilatlarının başkanları ve ekiplerine teşekkür etti. Önümüzdeki süreçte de tecrübelerinden yararlanmak üzere birlikte çalışmalar yapmak istediklerini kendilerine ifade etti.

 

selyus