Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2015

Zuhal Olcay’dan kadın kollarına destek

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları “Özgecan’a yapılan bize yapılmıştır” sloganıyla Söğütlüçeşme Metrobüs önünde açtığı stantta gelen ve çok üzgün olduğu gözlenen ünlü oyuncu Zuhal Olcay’da başkan İnci Akbulak ve ekibine destek vererek taziye defterine duygularını yazdı.

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’a bir destekte AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kollarından. “Özgecan’a yapılan bize yapılmıştır” sloganıyla Söğütlüçeşme Metrobüs önünde stant açan kadın kollarının açtığı taziye defterine Kadıköylü vatandaşlar duygularını yazdılar. Stanttın yanına gelen ve çok üzgün olduğu gözlenen ünlü oyuncu Zuhal Olcay’da başkan İnci Akbulak ve ekibine destek vererek taziye defterine duygularını yazdı. Kadın kollarının yanında yer alan Zühal Olcay, çok üzgün olduğunu belirterek, kadın kollarını ince düşüncelerinden dolayı tebrik etti. Kadın Kollarına bir destekte İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar ve ekibinden geldi.

ÖZGECAN İÇİN TAZİYE DEFTERİ

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesini kınamak ve bu büyük acıyı paylaşmak için “ÖZGECAN’A YAPILAN BİZE YAPILMIŞTIR” sloganıyla 39 ilçede eş zamanlı bir program yapıldığını ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, “AK Parti’de kadın emeğinin en büyük simgeleri olan ‘AK Noktalar’ bugünden itibaren Özgecan için açılacak. Özgecan için hazırlanan pankartların asılacağı AK noktalarımızda taziye defterine halkımızla Özgecan’ın acısını ve kadına karşı şiddetle ilgili düşüncelerimizi paylaşıyoruz” dedi. 

Etiketler:
selyus