Ahmet Cin, gönüller almaya devam ediyor

Adeta Pendik’le özdeşleşen ve çocukluğundan beri bu ilçede ikamet eden Belediye Başkanı Ahmet Cin, göreve geldiği 14 ay önce klasik başkanlık gömleğini çıkarıp, gönüller alan belediye başkanı gömleğini giyerek Allah rızası için hizmet ediyor! Bir başka deyimle; Pendiklilerin derdiyle dertlenen Ahmet Cin, gönüller almaya devam ediyor…  

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, göreve geldiği günden bu yana halkın takdirini almaya devam ediyor. Klasik belediye başkanlığının dışında tamamen gönülden Pendiklilere hizmet eden Başkan Cin, bu çıkışlarıyla diğer belediye başkanlarına da örnek oluyor. Belediye Başkanı Ahmet Cin, kendisine selam gönderen Sebahattin isimli vatandaşı arayarak halını hatırını sordu.

BAŞKAN AHMET, CİN PENDİKLİ VATANDAŞA SÜRPRİZ YAPTI!

Kendisine selam gönderen Pendikli vatandaşı cep telefonundan arayan Başkan Cin, “Her gün bize ulaşması niyetiyle selam gönderen Sebahattin ağabeyimize bir sürpriz yaptık. Selamı başımız üstüne…  Tüm gönül dostu hemşerilerimize selamlar, saygılar” dedi.

Başkan Cin’in kendisini aramasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sebahattin isimli vatandaş, “Gerçekten ben çok memnunum. Çalışmalarınızdan dolayı bir teşekkür göndereyim dedim. Allah sizden razı olsun” diye cevap verdi.

selyus