Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Mayıs 2016

AK Belediyelerin başkan yardımcılarının buluşması

AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Birimi, Anadolu Yakası AK Partili Belediyelerin Başkan Yardımcıları koordinasyon toplantısı için Ümraniye’de bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Birimi, İstanbul 1. Bölge Belediye Başkan Yardımcıları ile bir istişare toplantısı düzenledi. Belediye başkanlarının bir yanıyla da görünmez kahramanları diye adlandırabileceğimiz ilçe belediye başkan yardımcılarının buluşmasında Anadolu Yakası’nda ortak yapılabilecek projelerde masaya yatırıldı.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, ev sahibi olarak Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti İstanbul 1. Bölge Sorumlusu Habil Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.  

Gerçekleşen koordinasyon toplantısında yapılan hizmetler ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerle alakalı bilgi paylaşımı ve fikir alışverişinde bulunuldu.

selyus