Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Mart 2017

AK Parti Beykoz, salonlara sığmadı

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, adeta ayağa kalktı. Bir haftadır sahada gece gündüz demeden sokak sokak ev ev gezen ve “Daima Millet Kararımız Evet” sloganıyla Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi” halk oylaması için toplanan Beykoz Teşkilatı, adeta salonlara sığmadı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, adeta ayağa kalktı. Bir haftadır sahada gece gündüz demeden sokak sokak ev ev gezen Beykoz Teşkilatı “Daima Millet Kararımız Evet” sloganıyla toplanarak “Evet!!! Başlıyoruz Biz! 250 Bin Tek Yürek Beykozluyuz Biz” diyerek adeta salonlara sığmadı. Abartısız 5 binin üzerinde teşkilat mensubunu bir araya getiren İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Beykoz ayağa kalktı” dedi. Başkan Gürkan’ın özellikle İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf için gurur verici açıklamaları salonda uzun süre alkışlandı.

Bu arada R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nin içerideki ve dışarıdaki görselleri de adeta göz kamaştırdı. Salon süsleme salondakilerin büyük ilgisin çekti. Bu tür işlerde işi bilenin eli değmesi salonda görüldüğü başarılı görselleri ortaya çıkarıyor.

İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan’ın sunumuyla büyük bir coşkuyla gerçekleşen “Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi” halk oylaması programına İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Dr. Hasan Sert, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi Ayşe Çelikbilek, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, Beykoz Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Tuncay Dede, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, üç kademe ilçe yönetimi ve mahalle teşkilatları katıldı.

“KADIN KOLLARINI 57. PİYADE ALAYINA BENZETİYORUM”

Gecenin ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bulunduğum bu kürsüden salona baktığımda ne kadar güçlü ve ne kadar enerjik bir kardeşliğin olduğunu net bir şekilde görüyorum. Ayrıca yine buradan ne kadar sağlam bir teşkilat olduğumuzu görüyorum. Beykoz Teşkilatı olarak birlik beraberliğimizi Belediye Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, İlçe ve Mahalle Teşkilatlarımla güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Desteklerini hiçbir zaman bizden eksik etmeyen Yücel Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben buradan bir konuya özellikle açıklık getirmek istiyorum. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf hanımefendi 2 yıl önce göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmaların altına imza attığı ve ilçemizin çıtasını yukarılara çektiği için huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Ve güçlü kadın kolları ekibine teşekkür ediyorum. Ben askerde piyadeydim. Askeriyede 57. Piyade Alayı vardı. Ben, Gaye Başkanımı Piyade Alayı’nın komutanı, kadın kollarımızı da bu piyade alayı gibi görüyorum.” dedi.  

“16 NİSAN’DA SAVAŞ YAPMAK İSTEYENLERİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAKTIR”

Büyük alkışlarla kürsüye gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Bu salondaki kalabalık ve coşku bizi çok mutlu etti. Öyle sizleri aylar öncenden davet etmedik. Birkaç günlük çağrıyla geldiniz. Sizleri tebrik ediyorum. Sadece birkaç günlük çağrıyla yüreklerinizi koydunuz, buralara koştunuz ve salonu ağzına kadar doldurdunuz. Anlaşıldı ki bu salonlar artık Beykoz’a yetmiyor. Daha büyük salonlar yapmak lazım ki AK Parti’yi buralarda karşılayalım. İnşallah sözüm olsun, bundan daha anlamlı ve bundan daha büyük bir salonu yapmayı Rabbim bize nasip etsin. Değerli kardeşlerim, 16 Nisan bu milletin geleceğidir. Bu milletin tarihinde çok farklı şeyler yaşanmıştır. Çanakkale Savaşı, İstiklal Savaşı, Balkan Savaşları, Ortadoğu Savaşlarını gördük. Daha çok farklı savaşlar yaşadık. Ama bilesiniz ki 16 Nisan belki bir savaş değil, hatta tam tersi 16 Nisan, bu ülkeye bir barış için atılan ciddi bir adımdır. Bu ülkede 16 Nisan’da asla savaş olmayacaktır. Savaş yapmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Hır çıkarmak isteyenler asla muvaffak olamayacaktır. 16 Nisan, bir kere daha çimentoyla kaynaştırılmış gibi bir araya gelindiği bir tarih olacaktır. 16 Nisan, bir kere daha bu milletin hedeflerine fırlayarak koştuğu bir tarih olacaktır. 16 Nisan inşallah bu milletin geleceğinin başlangıcı olacaktır. Tüm bunların olması için 16 Nisan’da sandığa gittiğinizde size bir mühür verilecektir. Sizde o mühürü size gösterilen alana basacaksınız ve evet diyeceksiniz” şeklinde konuştu.   

“BU MEVCUT SİSTEM SAKAT BİR SİSTEMDİR. MİLLİ İRADE’Yİ YANSITMAYAN BİR SİSTEMDİR”

Beykoz teşkilatının coşkulu tezahüratlarıyla kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Sorumlu olduğum İlçe Beykoz Teşkilatı, 15 Temmuz sonrası büyük bir coşku içinde program yaptılar ve inşallah 16 Nisan’dan sonrada yine burada aynı coşkuyla buluşacağız. 16 Nisan’da siz karar vereceksiniz. Siz, Menderes’leri asanlara hesap soracaksınız. Siz, bir daha olmaması için darbelere dur diyeceksiniz. Siz, yüzde 20’lerle iktidara gelenlere dur diyecek, yüzde 51’lerle yönetilen bir iradenin sahibi olacaksınız. Parlamenter Hükumet Sistemi’nde yetkiyi siz bize veriyorsunuz. Biz, eğer koalisyon olmazsa sizin adınıza hükümeti seçiyoruz. Ancak 16 Nisan’dan sonra “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nde hükumeti ve yürütmeyi doğrudan siz seçeceksiniz. Doğrudan sizin seçmeniz mi yoksa başkasının seçmesi mi? Tabi ki sizin seçmeniz. Bu mevcut sistem sakat bir sistemdir. Milli İrade’yi yansıtmayan bir sistemdir.” diye konuştu. 

TEMURCİ KILIÇDAROĞLU’NA YÜKLENDİ

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Temurci, “Kılıçdaroğlu gençlere kafayı takmış. Gençlerden milletvekili olur muymuş, 18-20 yaşında Meclis’te ne işleri varmış, bizim seçilen vekillerimizin hangisi esnafmış, ev hanımı mıymış? Sağ olsun milletvekillerimiz cevabını verdi” dedi.

 

“Cumhurbaşkanı hükümet sistemini konuşabilir ve ekonomi anlatabiliriz” diyen Temurci, “Asla unutmayın, bize bu yolu açan Hz. Peygamberimizi bugün burada anacağız. Biraz önce Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinlerken, öyle yalanlar söylüyor ki biz bunları hatırlayıp tekrar sağımıza ve solumuza bakmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

NOT: Haber ve fotoğraflarımız İstanbul Takipte Haber Sitesi diye kaynak gösterilmeden kullanıldığında yasal haklarımızı işleme sokacağız, bilgilerinize.

selyus