Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Kasım 2018

Akademi Nisa’nın önemli konukları vardı

Ümraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “21. Yüzyıl Türkiye Vizyonu” konulu semineriyle Gazeteci-Yazar Halime Kökçe oldu. Programa Başkan Hasan Can ile AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Ravza Kavakçı Kan da katıldı.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Dr. Ravza Kavakçı Kan ile Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi Saliha Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Akademi Nisa öğrencileri katıldı.

Bu haftaki Akademi Nisa Programı’nda 21. Yüzyıl Türkiye Vizyonu konusunu anlatan Gazeteci-Yazar Halime Kölçe, Toplum nasıl inşa edilir, toplumda fert, birey ve aile nasıl inşa edilir, Köy ve kentlerde nasıl bir arada yaşarız konularını anlattı. Ardından program  Gazeteci-Yazar Halime Kökçe’nin öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla devam etti..

AKADEMİ NİSA’DA 4. YIL

Daha sonra programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar çok şey yapmak nasip oldu ama en mutlu olduğumuz işlerin başında kültüre ve sanata verdiğimiz hizmetler geliyor. 35 mahallenin hepsinde bilgi evi ve kültür merkezi yapmanın nasip oldu. Kültürü ve sanatı mahallelere kadar götürmek kısmet oldu. 4. yılına başladığımız Akademi Nisa hanımlara yönelik bir programdır buraya devam edenler bir fakülte bitirmiş gibi eğitim programından geçmiş oluyorlar” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, konuşmasında “Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine  böyle anlamlı programlar gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Programa katılan bayanlara ise başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, kısa bir selamlama konuşması yaparak “Belediyelerimizin Türkiye genelindeki hizmetleri yanı sıra ilçelerdeki hizmetleri de bizim için gurur verici. Bu anlamda böylesine güzel bir programı hayat geçiren Ümraniye Belediyesi’ne ve Başkan Hasan Can’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

selyus