Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Eylül 2017

Altınok Öz, sorumlu olduğun her iki paylaşım için özür dile!

Kartal Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan hakaret dolu paylaşımla ilgili bir tek kelime açıklama yapmayan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kamuoyunun önüne çıkıp özür dilemezse kendisi de paylaşımları yapan saygısız elemanları kadar sorumludur.

Kartal Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı hakaret dolu paylaşımı binlerce Kartallının yanı sıra 10 binlerce İstanbullu vatandaşın yoğun tepkisi üzerine bir açıklama yapma gereği duydu. Aynı sosyal medya resmi hesapları Facebook’tan yaptıkları yeni açıklamada hakaret ettikleri insanlardan özür dilemesi beklenirken, sanki bunca hakaretleri bunlar yapmamışçasına alaylı bir şekilde saygısız ve edepsizce bir açıklama daha yaptılar.

Yaptıkları bu yeni paylaşımda da insanların aklıyla alay edercesine Game of Thrones dizisinden bahsettiklerini ifade ediyorlar. Ancak dizide hiç te öyle’ sahneler ve benzettikleri insanlar yok.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, bu paylaşımlardan dolayı kamuoyunun önüne çıkıp özür dilemezse kendisi de paylaşımları yapan saygısız elemanları kadar sorumludur.

Ahlaktan nasibini alamadıkları bu gezici zihniyeti, başta Kartal Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İçişleri Bakanlığı’na şikayet ediyoruz. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu lütfen bu haberi ve bir önceki haberi okuyun ve Kartal Belediye Başkanı Öz ile diğer sorumlulara gereğini yapın..!!

KARTAL BELEDİYESİ’NİN SAYGISIZ SOSYAL MEDYA SORUMLUSUNUN BİRİNCİ PAYLAŞIMI

Günaydın Kartal,

Kış mı geliyor? Evet evet “kış geliyor” Nam-ı diğer “winter is coming” ? Sonra işte akyürüyenler de çıkıverir ortaya… Onlar çıkmazsa hatırımız kalır; isimleri de pek manidar… Meşhur dizi Game of Thrones’tan bahsediyorum tabi ki, akyürüyenler filan deyince, siz ne sandınız ki? ? Hani böyle zombi gibi yürüyüp de kendi cehaletlerini şey pardon ölümlerini ortalığa yaymaya çalışıyorlar filan… Pek de çirkinler, pek… Yobazlık böyle yüze bir çirkinlik mi veriyor, bir acayiplik mi nedir bilinmez?!!??

Sabah sabah dizi muhabbetinin dibine vurmuşken, şakayı bir yana bırakıp güzel bir kış olmasını dileyelim bari, bir de akyürüyenlerin mümkünse Dünya’nın hiçbir yerinde olmamasını dileyelim ?

Herkesin mutlu ve sıcak yuvasında geçirebileceği güzel bir kış olması dileğiyle,

KARTAL BELEDİYESİ’NİN SAYGISIZ SOSYAL MEDYA SORUMLUSUNUN İKİNCİ PAYLAŞIMI

Günaydın mesajımızla ilgili almış olduğumuz tepkiler sebebiyle açıklama ihtiyacı duyulmuştur; Kartal Belediyesi Kartal’da yaşayan herkese aynı noktadadır, herkesin inancına, düşüncesine aynı saygı ve hoşgörü ile yaklaşmaktadır. Yazıda sadece dünyaca meşhur http://www.imdb.com/title/tt0944947/ dizisinden bahsedilmektedir. Yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesini önemle rica ederiz.

selyus