Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Nisan 2017

Anadolu Yakası Belediye Başkanlarının aylık buluşması

Her ay düzenli olarak bir ilçede gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısının Nisan ayı buluşması, Sultanbeyli Belediyesi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

İstanbul Anadolu Yakası’nın Belediye Başkanları, her ay bir araya geliyor. Belediyeleri arasında geleneksel hâle getirilen ve ortak sorunlara çözümler aranan toplantının bu ayki ev sahipliğini Sultanbeyli Belediyesi yaptı.

Toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, katıldı.

Projeler ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki yeni gelişmeler ve gündem değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısı oldukça verimli geçti.

selyus